lauantai 23. maaliskuuta 2013

Banana ginger muffins

Iski hirveä leipomisinto ja pienestä improvisoinnista syntyi ihan mielettömän hyvä resepti! Todella simppeli ja maukas taikina, joka taittuu sekä kakuksi että muffineiksi.

200g voita
1,5dl sokeria
2 munaa
2-3 banaania (tummuneet parhaita)
4dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1tl vaniliinisokeria
ripaus suolaa
1dl kermaa
ripaus kardemummaa
raastettua appelsiinin kuorta
loraus sitruunamehua
raastettua inkivääriä
suklaamuruja

Vatkaa voi ja sokeri, lisää munat. Muussaa banaanit ja sekoita joukkoon. Sekoita kuivat ainekset ja lisää ne seokseen tasaisesti. Lopuksi lisää kerma ja mausteet sekä raasteet.

Paista keskilämmöllä 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes pinta kullanrapea.

...

I had a serious sweet tooth today so I started to improvise in the kitchen and ended up with an amazing recipe. This simple and tasty dough is suitable for making cakes and muffins. 

200g butter
1,5dls sugar
2 eggs
2-3 bananas
4dls wheat flour
2ts baking powder
2ts cinnamon
1ts vanilla sugar
pinch of salt
1dl cream
a pinch of cardamom
grated orange skin
a dollop of lemon juice
grated ginger
crumbed chocolate


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti